Aquarius Élet-Mű-Hely-Alapítvány

Kismama jóga

A kismama jóga egy komplex foglalkozás, melyet a kismamák számára terveztünk, hogy teljes biztonságban mozgathassák át magukat, és készüljenek fel foglalkozásról-foglalkozásra a szülésre és az azt követő babagondozásra.
Bátran eljöhetsz a foglalkozásokra akkor is, ha jógáztál korábban, és akkor is, ha még soha nem találkoztál a jógával. Nyugodtan kipróbálhatod akkor is, ha sportoltál már bármit életedben, és akkor is, ha még semmit sem sportoltál. Ne riasszon vissza a jóga szó. Nyugodtan nevezheted kismama tornának is. Bármikor becsatlakozhatsz a foglalkozásokba a várandósság 12. hetétől a szülésig.
Egy rövid ráhangolódás után megtanulunk egy Do In önmasszázs technikát, hogy bemelegítsük az izmokat a mozgáshoz. Ez után a Pávanamuktászana I. izületi tornája következik, mellyel beolajozzuk az izületeket. Majd kismamák számára módosított ászanák és vajúdótechnikák következnek. Közben rengeteg hasznos információt kapsz nem csak a mozgások hasznosságáról, hanem a várandósságról, a szülésre való felkészülésről, magáról a szülésről, a szülés utáni regenerációról és a babagondozásról. A dinamikus blokkban kis pulzusszám emelés is történik, táncolunk egy jót. Gátizomtornával és mélyrelaxációval zárjuk a másfél órás foglakozást. A relaxáció során a babakommunikációt is gyakoroljuk.
Ha szeretnél a lakóhelyedhez vagy munkahelyedhez közel kismama jóga foglalkozást találni, csak írd be a keresőbe, hogy „kismama jóga”, és ne elégedj meg az első oldal találati listájával, meglehet, a számodra legkedvezőbb hely egy későbbi oldalon fog feljönni.
Ha nem találsz megfelelő foglalkozást a közelben, esetleg vidéken laksz, de úgy látod, a környéketeken lenne igény ilyen foglalkozásra, keress meg minket, és mi igyekszünk megszervezni nálatok is a programot. Célunk, hogy minden kismama részesülhessen a kismama jóga foglalkozások jótékony hatásaiban, és megkaphassa azt a sok hasznos információt, mellyel hatékonyabban készülhet fel a szülésre és az azt követő babázásra.Kövess minket a Facebook-on!